Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Befektetési jegy kibocsátók képes leírás - Érték papír.tlap.hu
részletek »

Befektetési jegy kibocsátók - Érték papír.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ertekpapir.tlap.hu » Befektetési jegy kibocsátók
Keresés
Találatok száma - 13 db
Biggeorge's-NV Alapkezelő

Biggeorge's-NV Alapkezelő

A Biggeorge's-NV cégcsoporthoz tartozó Biggeorge's-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2005. novemberében alakult, határozatlan időre, míg a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2005. decemberében engedélyezte a befektetési alapkezelési tevékenység folytatását.

Budapest Alapkezelő Zrt.

Budapest Alapkezelő Zrt.

Akár a teljes biztonságra kíván törekedni, akár a kockázatos, de magasabb hozamokkal járó befektetéseket keresi, a Budapest Befektetési Alapok széles palettáján biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő befektetést.

Concorde Alapkezelő Zrt.

Concorde Alapkezelő Zrt.

A Concorde Alapkezelő a Concorde Csoport tagjaként, 1994-ben alakult korlátolt felelősségű társasági formában. Magyarország első független alapkezelője.

ERSTE Alapkezelő Zrt.

ERSTE Alapkezelő Zrt.

Az Erste Alapkezelő Zrt. a nemzetközi Erste Bankcsoport magyarországi leánycégei között a befektetési alapkezelésre, valamint a vagyon- és portfoliókezelésre szakosodott társaság. Ennek megfelelően, a mindenkori jogszabályi környezet által lehetővé tett teljes körű és nemzetközi színvonalú szolgáltatási palettával kívánunk megbízói rendelkezésére állni.

Európa Alapkezelő Zrt.

Európa Alapkezelő Zrt.

Az Európa Ingatlanbefektetési Alap a legnagyobb hazai ingatlanbefektetési alapok közé tartozik. Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik mind az ingatlanüzemeltetés, mind az ingatlan fejlesztés terén, amelyet az elmúlt években menedzselt több, mint 50 ingatlan és az ezeket használó több mint 100 elégedett bérlő bizonyít.

FUTUREAL Befektetési Alapkezelő Zrt.

FUTUREAL Befektetési Alapkezelő Zrt.

A Futureal Csoport legfőbb értéke a magasan kvalifikált és nagy tapasztalattal rendelkező szakember gárda. Büszkék vagyunk arra, hogy a folyamatosan növekvő létszám mellett meg tudjuk őrizni a családias légkört és az emberi hangot. A Futureal stratégiája jelentős tudás- és szakértelem-bázis létrehozására, illetve a több mint 70 munkatársunk dinamizmusára és csapatmunkájára épül.

K&H Befektetési Alapkezelő Zrt.

K&H Befektetési Alapkezelő Zrt.

A K& Alapkezelő négy fő területen - befektetési alapkezelés, egyedi portfoliók kezelése, önkéntes pénztári és magánnyugdíjpénztári vagyonkezelés, befektetési tanácsadás - nyújt szolgáltatásokat szerződéses partnereinek: önkormányzatoknak, nyugdíjpénztáraknak, biztosítótársaságoknak.

Macrogamma Zrt.

Macrogamma Zrt.

A Macrogamma Befektetési Alapkezelő Zrt. a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. számú törvény alapján működő, zártkörűen létrehozott részvénytársaság, amelyet tulajdonosai azzal a kizárólagos céllal alapítottak, hogy befektetési alapokat - elsőként ingatlanalapot - hozzon létre és kezeljen. A tulajdonosok fő célkitűzése az ingatlanalap formájában megvalósítható transzparens és prudens ingatlankezelés és -fejlesztés, ami nyilvános tőkebevonást tesz lehetővé.

MKB Alapkezelő zRt.

MKB Alapkezelő zRt.

Az MKB Alapkezelő, nyílt és zártvégű befektetési alapok széles választékával áll ügyfelei rendelkezésére, melyek közül mindenki megtalálhatja a kockázatvállalási hajlandóságának, hozamelvárásának, befektetési időtávjának legmegfelelőbb befektetési alapot, illetve kialakíthatja befektetési portfolióját. Szakértő kollégáink az ügyféligényeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztik illetve bővítik az elérhető termékek körét.

Hirdetés
OTP Alapkezelő Zrt.

OTP Alapkezelő Zrt.

Az OTP Alapkezelő Zrt. a legnagyobb hazai intézményi befektető, egyben a legtőkeerősebb, kizárólagosan vagyonkezeléssel foglalkozó szervezet a magyar piacon.

OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt.

OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt.

OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt. Az oldal felvétele a Saját OTP oldalak közé Oldal nyomtatása A kizárólag ingatlanalap kezelésére létrehozott vállalat az OTP Ingatlan-befektetési Alap portfolióját menedzseli. Ingatlan Alapkezelő logó 1012 Budapest, Pálya u. 4-6. Vezérigazgató: Tóth Balázs Telefon: 06 1 336 09 00 Telefax: 06 1 201 93 22 www.otpingatlanalap.hu Az OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt. kizárólag ingatlanalap kezelésére létre hozott társaság, mely az OTP Ingatlanbefektetési Alapot kínálja megtakarítással rendelkező ügyfelek részére. Az alap forgalmazása az OTP Bank hálózatán keresztül történik. Az OTP Ingatlanbefektetési Alap 4,5 milliárd forintos induló vagyonnal kezdte meg működését. Az alap nettó eszközértéke 2008 decemberének végén 76,6 milliárd forintot ért el.

Pioneer Alapkezelő Zrt.

Pioneer Alapkezelő Zrt.

A Pioneer Alapkezelő Zrt. elődje, a CA-IB Alapkezelő Rt. révén az egyik első hazai alapkezelő vállalat volt Magyarországon. A cég által kezelt vagyon 2007 szeptemberének végén meghaladta a 315 milliárd forintot.

Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt.

Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt.

Árfolyamok, elemzések, jelentések. A hozamkalkulátorral kiszámolhatja megadott időszakra egy-egy alap teljesítményét, a portfólió kalkulátorral pedig számon tarthatja, követheti portfóliója értékének alakulását

Tuti menü