Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érték papír linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: FORRÁS - Magyar [3. oldal]
részletek »

Érték papír képes leírás: FORRÁS - Magyar [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ertekpapir.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
FORRÁS nyRt.

FORRÁS nyRt.

Jogelődjét 1997-ben az ÁPV Rt. alapította. Az ÁPV Rt. két ütemben végrehajtott tőkeemeléssel 40 vagyonelemet adott át a társaságnak, és a társaságot jelölte ki a kárpótlási jegy bevonással érintett társaságként, melynek keretében a FORRÁS nyRt. részvényeit kárpótlási jegy ellenében lehetett jegyezni a 2003-as tőzsdei bevezetés során. A társaság főbb tevékenységei körei: vagyonkezelés, ingatlankezelés és hasznosítás, tőzsdei értékpapírok és bankbetétek kezelése, környezetvédelmi, kárelhárítási projektek felügyelete, valamint üzletviteli tanácsadás. Az ARAGO Befektetési Holding nyilvános vételi ajánlat során, valamint a Bartolus-Invest részesedésének megvásárlásával 87,96%-ra növelte befolyását.

FOTEX HOLDING SE Nyrt.

FOTEX HOLDING SE Nyrt.

A Fotex 1984 évi megalakulása óta minőségi termékek gyártását és forgalmazását, színvonalas szolgáltatások nyújtását, valamint a mindenkori igények és lehetőségek figyelembe vételével kialakított vagyon kezelését tartja feladatának. Ahol erre lehetőség nyílt és a Társaság alapvető adottságával összeegyeztethető, vállalatok akvizícióját hajtottuk végre, ahol pedig szükségesnek láttuk, összeolvadásokkal vagy egyes vállalatok értékesítésével korszerűsítettük portfoliónkat. Végül, de nem utolsó sorban egy jelentős működő ingatlanállományt alakítottunk ki, amely az évek folyamán meghatározó, húzó ágazattá vált a Fotex portfolióján belül.

FUTUREAL Befektetési Alapkezelő Zrt.

FUTUREAL Befektetési Alapkezelő Zrt.

A Futureal Csoport legfőbb értéke a magasan kvalifikált és nagy tapasztalattal rendelkező szakember gárda. Büszkék vagyunk arra, hogy a folyamatosan növekvő létszám mellett meg tudjuk őrizni a családias légkört és az emberi hangot. A Futureal stratégiája jelentős tudás- és szakértelem-bázis létrehozására, illetve a több mint 70 munkatársunk dinamizmusára és csapatmunkájára épül.

Független pénzügyi tanácsadás

Független pénzügyi tanácsadás

A BefektetesTrend.hu weboldal segítségével Ön könnyedén megversenyeztetheti a régiójában található befektetési és pénzügyi tanácsadókat, ezáltal gyorsan és egyszerűen megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb befektetési konstrukciót. Nem kell keresgélnie, telefonálgatnia, irodáról irodára járnia, független befektetési tanácsadó partnereink fogják megkeresni Önt legjobb ajánlataikkal. Ne érje be kevesebbel, ha többet is megkaphat!

Genesis Energy Nyrt.

Genesis Energy Nyrt.

A Genesis Energy Nyrt. - melyet 1983-ban Novotrade néven alapítottak - a Genesis csoport tagja, amely több éve folytat befektetési tevékenységet különböző csúcstechnológiai iparágakban. A társaság vékonyréteg napelem-gyártó üzemek létrehozásán dolgozik, ennek keretében több gyártó üzem építését tervezi párhuzamosan Magyarországon, Spanyolországban és Szingapúrban.

Graphisoft Park SE

Graphisoft Park SE

Fő tevékenysége a Graphisoft Park fejlesztése, hasznosítása és üzemeltetése. A Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság a Graphisoft SE Európai Részvénytársaságból történő kiválással jött létre 2006. augusztus 21-én. Az átalakulás célja a szoftverfejlesztés és ingatlangazdálkodás teljes szétválasztása volt. A társaság holdingként kezdte meg tevékenységét, operatív tevékenységet nem végez, és vezérigazgatóján kívül további alkalmazottat nem foglalkoztat. A kizárólagos tulajdonában lévő Graphisoft Park Kft. alkalmazottainak száma jelenleg 8 fő.

HUMET Nyrt.

HUMET Nyrt.

Fő tevékenysége a Humifulvát tartalmú gyógyászati készítmények kutatása, fejlesztése, gyártása és forgalmazása. A társaság 1991-ben indította el a Humet elnevezésű gyógyszerkutatási projektet különböző betegségek nyomelem-készítményekkel történő gyógyítására. A cég 1994-ben kezdte meg a Humet-R készítmény értékesítését.

Jelzáloglevél

Jelzáloglevél

A jelzáloglevél tulajdonképpen a hosszú lejáratú kötvényhez hasonlítható értékpapír, amelyet a jelzáloghitelezésre szakosodott hitelintézet bocsát ki.

K&H Befektetési Alapkezelő Zrt.

K&H Befektetési Alapkezelő Zrt.

A K& Alapkezelő négy fő területen - befektetési alapkezelés, egyedi portfoliók kezelése, önkéntes pénztári és magánnyugdíjpénztári vagyonkezelés, befektetési tanácsadás - nyújt szolgáltatásokat szerződéses partnereinek: önkormányzatoknak, nyugdíjpénztáraknak, biztosítótársaságoknak.

Hirdetés
Kárpótlási jegy

Kárpótlási jegy

Az állammal szembeni követelést kifejező sajátos értékpapír. Eredetileg azok számára bocsátották ki, akiket kár ért az 1945-ös államosítások során illetve 1945 előtt üldöztetést szenvedtek, törvénytelen eljárásnak voltak kitéve.

KARTONPACK Nyrt.

KARTONPACK Nyrt.

A Kartonpack Dobozipari Kisszövetkezet jogutódjaként 1990. december 31-ével alakult át részvénytársasággá. Fő tevékenysége a papír csomagolóeszközök gyártása, könyvkötészeti tevékenység, papír alapanyagú tároló dobozok, irattartó tasakok készítése. Legnagyobb megrendelői a magyar gyógyszeripari cégek, exportpiaca: Ausztria, Németország, Anglia és Hollandia.

KEG Nyrt.

KEG Nyrt.

Főtevékenység: gázkereskedelem. A KEG Nyrt. hagyományosan a cseppfolyós propán-bután gáz (angol rövidítéssel: LPG) tárolását és forgalmazását végzi. Tevékenységi körében 2004-től jelent meg a partnervállalkozások részére nyújtott energia-logisztikai szolgáltatás.

KONZUM Nyrt.

KONZUM Nyrt.

Az 1988-ban alapított társaság 2000-ben holdinggá alakult, és 2001-ben az ipari tevékenységét megszüntette. A holding meghatározó befolyást szerzett építőanyag-kereskedelmi cégekben. A leányvállalati kör tüzelő- és építőanyag-kereskedelemmel, háztartási cikkek nagykereskedelmével, valamint ingatlanhasznosítással foglalkozik.

Linamar Hungary Nyrt.

Linamar Hungary Nyrt.

A kanadai Linamar Corporation leányvállalata, amely Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártó vállalatává vált. A Mezőgép Rt., 2003-ban vette fel a Linamar Hungary Rt. nevet. Általános gépgyártással, valamint mezőgazdasági betakarító berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Ennek keretében a precíziósan megmunkált alkatrészek gyártását, összeszerelését és értékesítését végzi elsősorban az autóipar részére.

London Stocke Exchange

London Stocke Exchange

Londoni Értéktőzsde (LSE) A leginkább nemzetközi jellegű tőzsde a világon: 50 ország vállalataival kereskednek az LSE-n Az intézményi befektetők száma magas (több mint 300) Az egyik legvonzóbb és leglikvidebb piac a világon A leghatékonyabb származékos piac (EDX London) Több mint 800-féle származékos termék a világ szinte minden pontjáról Több mint 2800 részvény Európa leghíresebb piaca, 3500 milliárd GBP piaci kapitalizációval

Macrogamma Zrt.

Macrogamma Zrt.

A Macrogamma Befektetési Alapkezelő Zrt. a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. számú törvény alapján működő, zártkörűen létrehozott részvénytársaság, amelyet tulajdonosai azzal a kizárólagos céllal alapítottak, hogy befektetési alapokat - elsőként ingatlanalapot - hozzon létre és kezeljen. A tulajdonosok fő célkitűzése az ingatlanalap formájában megvalósítható transzparens és prudens ingatlankezelés és -fejlesztés, ami nyilvános tőkebevonást tesz lehetővé.

Magyar Állam (kárpótlási jegy)

Magyar Állam (kárpótlási jegy)

Magyar Állam, amelyet a Pénzügyminiszter képvisel.

Tuti menü