Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érték papír linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Magyar - Pénzügyi [4. oldal]
részletek »

Érték papír képes leírás: Magyar - Pénzügyi [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ertekpapir.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Magyar Telekom Nyrt.

Magyar Telekom Nyrt.

Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója 1991-ban alakult. A távbeszélő, adatátviteli és értéknövelt szolgáltatások széles skáláját nyújtja, Magyarország vezető mobiltávközlési és internetszolgáltatója. A Magyar Telekom többségi részesedéssel rendelkezik Macedónia elsőszámú vezetékes szolgáltatójában, a MakTelben és leányvállalatában, a vezető mobil szolgáltató T-Mobile Macedóniában. A Magyar Telekom többségi tulajdonosa a Telekom Montenegro Csoportnak, amely vezetékes, mobil és internet szolgáltatásokat nyújt Montenegróban. Stratégiai tulajdonosa (59,21%) a MagyarCom Holding GmbH, amely a Deutsche Telekom AG kizárólagos tulajdonában van.

MKB Alapkezelő zRt.

MKB Alapkezelő zRt.

Az MKB Alapkezelő, nyílt és zártvégű befektetési alapok széles választékával áll ügyfelei rendelkezésére, melyek közül mindenki megtalálhatja a kockázatvállalási hajlandóságának, hozamelvárásának, befektetési időtávjának legmegfelelőbb befektetési alapot, illetve kialakíthatja befektetési portfolióját. Szakértő kollégáink az ügyféligényeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztik illetve bővítik az elérhető termékek körét.

NASDAQ

NASDAQ

A NASDAQ egy óriási elektronikus, OTC kereskedési rendszer, amely közel 4 500 részvényt tömörít A rendszer vonásaiban hasonlít a magyar piachoz (nem használja a nyílt kikiáltásos rendszert), azonban a befektetőket, illetve a kibocsátókat védő szabályok hiánya miatt a kereskedés rendkívül volatilis, amely komoly kockázatot jelenthet! Hivatalos kereskedési idő: 15:30-tól 22:00-ig (CET) A tőzsdét reprezentáló index neve: Nasdaq index A részvényeket négyes betűjellel (ticker kód) jelölik (pl: Microsoft:MSFT)

NYSE

NYSE

NYSE (New York Stock Exchange) A tőzsde érdekessége, hogy a mai napig a hagyományos, nyílt kikiáltásos rendszert használja, ami azt jelenti, hogy a brókerek árjegyzők segítségével a tőzsde épületében a parketten kötik az ügyleteket. A NYSE-en közel 2 283 törzs és 597 elsőbbségi részvény forog. Hivatalos kereskedési ido: 15:30-tól 22:00-ig CET (Central European Time) A tőzsdét reprezentáló, blue chipeket tömörítő index neve: DJIA (Dow Jones Industrial Average) jelenleg 30 részvényt tömörít A részvényeket hármas betűjellel (ticker kód) jelölik (pl: AOL) A piac volatilitása mérsékeltnek mondható. Felfüggesztési szabályok: A magyar rendszerhez hasonló részvényfelfüggesztés nem ismert a NYSE-n. Azonban az 1987-es, illetve az 1989-es tőzsdei összeomlásokat követően néhány - az egész piac volatilitását szabályozó- rendelkezést léptettek életbe.

Online tőzsde

Online tőzsde

A világtrend.hu azért jött létre, hogy segítse a tőzsde iránt érdeklődő kezdőket, ezért egy olyan online tőzsdei kereskedési rendszert ajánlunk amivel a lehető legegyszerűbben csatlakozhat a tőzsde világához. Az oldalon keresztül regisztrálók kedvezményes díjakkal kereskedhetnek értékpapírokkal a legnagyobb hazai befektetési szolgáltatónál.

Orco

Orco

Az Orco Property Group Közép-Európa ingatlan és szállodaipari piacának vezető befektetési, fejlesztési és vagyonkezelő társasága, amely - 2007 június 30-i becslések szerint - jelenleg 2,15 milliárd euró értékű vagyont kezel. Az Orco Property Group egy luxemburgi központú, nyilvánosan működő társaság, amely 1991 óta van jelen Közép-Európában. Részvényei a Euronexten, Prágában, Varsóban és Budapesten kerültek tőzsdei bevezetésre. Az Orco portfoliója magában foglalja az IPB Real, MaMaison Hotels &Apartments, Viterra Development, Gewerbesiedlungs-Gesellschaft mbH (GSG), Orco Real Estate, valamint az Orco MOLCOM társaságokat és további kiskereskedelmi vállalatokat. Az Orco Property Group számos országban, többek között a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban, Oroszországban, Horvátországban, Németországban és Szlovákiában fejti ki tevékenységét, folyamatosan szem előtt tartva az új területeken adódó befektetési lehetőségeket.Az Orco Property Group az Endurance Real Estate Fund - egy luxemburgi székhelyű zártvégű alap - szponzora és kezelője, amely további hat rész-alapot keze.

Osztalék

Osztalék

Osztalék - Osztalék információk. Mit jelent az osztalék? Osztalék kifizetés a gyakorlatban. Osztalék jóváhagyása. Osztalék kifizetés. Ha valaki valamely társaságban tulajdoni részesedéssel rendelkezik, akkor jogosult arra, hogy a társaság adott időszakban elért eredményéből tulajdoni hányadának arányában részesedjék. Ez a részesedés az osztalék, amelyet az adott tulajdoni hányad névértékéhez viszonyítva állapítanak meg. Az osztalék mértékéről a közgyűlés dönt.

OTP Alapkezelő Zrt.

OTP Alapkezelő Zrt.

Az OTP Alapkezelő Zrt. a legnagyobb hazai intézményi befektető, egyben a legtőkeerősebb, kizárólagosan vagyonkezeléssel foglalkozó szervezet a magyar piacon.

OTP Alapkezelő Zrt. (ETF)

OTP Alapkezelő Zrt. (ETF)

Az OTP Alapkezelő Zrt. a legnagyobb hazai intézményi befektető, egyben a legtőkeerősebb, kizárólagosan vagyonkezeléssel foglalkozó szervezet a magyar piacon.

Hirdetés
OTP Bank Nyrt.

OTP Bank Nyrt.

A bankot 1949-ben alapították és 1987-ig az egyetlen lakossági bank. Magyarország legnagyobb univerzális bankja, Közép-Kelet-Európa egyik meghatározó pénzügyi szolgáltatója, kilenc országban van jelen. A Bank stratégiailag fontos hazai leányvállalatai: OTP Jelzálogbank (legnagyobb magyar jelzáloghitel intézet), Merkantil csoport (gépjármű-finanszírozás), OTP Ingatlan Zrt., OTP Lakástakarékpénztár Zrt., OTP Faktoring Zrt. és OTP Alapkezelő Zrt. Főbb regionális érdekeltségek DSK Bank, OTP Banka Slovensko, OTP Bank Romania , OTP banka Hrvatska, OAO OTP Bank, CJSC OTP Bank, OTP banka Srbija, Crnogorska komercijalna banka.

OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt.

OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt.

OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt. Az oldal felvétele a Saját OTP oldalak közé Oldal nyomtatása A kizárólag ingatlanalap kezelésére létrehozott vállalat az OTP Ingatlan-befektetési Alap portfolióját menedzseli. Ingatlan Alapkezelő logó 1012 Budapest, Pálya u. 4-6. Vezérigazgató: Tóth Balázs Telefon: 06 1 336 09 00 Telefax: 06 1 201 93 22 www.otpingatlanalap.hu Az OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt. kizárólag ingatlanalap kezelésére létre hozott társaság, mely az OTP Ingatlanbefektetési Alapot kínálja megtakarítással rendelkező ügyfelek részére. Az alap forgalmazása az OTP Bank hálózatán keresztül történik. Az OTP Ingatlanbefektetési Alap 4,5 milliárd forintos induló vagyonnal kezdte meg működését. Az alap nettó eszközértéke 2008 decemberének végén 76,6 milliárd forintot ért el.

OTP JB Zrt. (jelzáloglevél)

OTP JB Zrt. (jelzáloglevél)

A Társaság a három magyarországi jelzálog-hitelintézet között mind a kibocsátott jelzáloglevelek állománya, mind a lakáshitel-állomány tekintetében 60% feletti piaci részesedést tudhat magáénak.

PANNON-FLAX NyRt.

PANNON-FLAX NyRt.

A mai gyár elődjét 1911-ben alapították. 1988 októberében a BUDA-FLAX Győri Lenszövő Rt. átalakult, majd 1994-ben nevet változtatott. A Pannon-Flax Nyrt. EU országokba és az USA-ba irányuló exportját - ami az árbevétel mintegy 50%-át teszi ki - döntően len konfekcionált háztartási textíliák és len divatanyagok adják, míg a belföldi piacon elsősorban munka- és védőruházati szövetek, illetve ezen termékekből készített konfekcionált munka- és védőruhák képviselik. A társaság egyik fő megrendelője, a Magyar Honvédség számára gyakorlóruha alapanyagot szállít.

PANNON-VÁLTÓ Nyrt.

PANNON-VÁLTÓ Nyrt.

Átalakulással jött létre1994-ben. A társaság eredetileg befektetési alapkezeléssel foglalkozott, majd az elmúlt években tevékenysége ingatlanpiaci befektetésekkel bővült. A társaság a Pannon-Investor Rt.-n keresztül gyakorlatilag a társaság elnökének tulajdonában van.

Pannunion Nyrt.

Pannunion Nyrt.

A Paccor Hungary Csoport fő tevékenysége a műanyag csomagolóeszköz gyártás. A csoport névadó és irányító társasága a Paccor Hungary Zrt. két magyarországi és három közép-európai (romániai, ukrajnai és szerbiai) termelő leányvállalat tartozik a társasághoz, amely szombathelyi üzemével a hazai gyártás legnagyobb üzleti egysége.

Pénzt Vagy Életet?! - Vélemények bankokról biztosítókról

Pénzt Vagy Életet?! - Vélemények bankokról biztosítókról

A Pénzt Vagy Életet . hu weboldalon mindenki elmondhatja véleményét bankjáról és biztosítójáról. Pénzintézetenként és szolgáltatási területenként rendezve írhatóak meg a tapasztalatok és értékelések. Olvassa meglévő lakossági és vállalati ügyfelek véleményét, alkossa meg saját minősítését.

Pénzügyi szótár

Pénzügyi szótár

Pénzügyi szótár. Mi mit jelent a pénz világában

Tuti menü