Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érték papír linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Varga - Zwack [6. oldal]
részletek »

Érték papír képes leírás: Varga - Zwack [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ertekpapir.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Varga Dániel & Co

Varga Dániel & Co

Fontos, hogy Ön is tudja milyen befektetési lehetőséget érdemes választania, fontos hogy tisztában legyen befektetésének várható időtartamával. A legoptimálisabbnak tekinthető, ha komplett pénzügyi stratégia keretében lehetőség szerint minden időtávra rendelkezik befektetésekkel. A mai Magyarország befektetési kultúráját és ismereteit tekintve rendkívül alulfejlettnek számít. Nagy összegek hevernek hosszútávon rosszul kamatozó bankbetétekben, sőt sokan "párnájukba rejtve" tartják megtakarított pénzüket, kitéve az infláció okozta pénzromlásnak. A befektetések megfelelő kezelésével azonban nem csak hogy annak elértéktelenedését kerülheti el, hanem reálértéken gyarapíthatja is a befektetett összeget!

X General Agency

X General Agency

Egy folyamatosan erősödő, gyarapodó, lelkes, jelenleg 600 fős csapat, aki célul tűzte ki, hogy valami olyat hajt végre a pénzpiacon, ami még nem volt. Nevezetesen: képviseljük az ügyfeleink érdekeit a pénzintézetek irányába, oly módon, hogy a mögöttünk sorakozó ügyfelek népes hadának erejét felhasználva, számukra előnyös termékek kifejlesztésére sarkaljuk pénzintézeti partnereinket, mely termékeket kizárólagos joggal hálózatunk értékesíthet csak. Eddig sikerrel jártunk, köszönhetően kitartásunknak, kreativitásunknak, és nem utolsó sorban partnereink nyitott hozzáállásának. Ezt az utat immáron 5-ik éve járjuk és nem kívánunk letérni róla. Az ország minden szegletében terjeszkedünk, elültetve a pénzügyi intelligencia magvait, mely lassacskán változásra bírja a piacot.

XETRA

XETRA

Frankfurt Stock Exchange Európa egyik leghatékonyabban működő, mértékadó tőzsdéje, amelynek 2003. augusztus 14. óta a CIB Bank Zrt. is hivatalos tagja. A tőzsdei egyik legjelentősebb fejlesztése a Xetra rendszer volt, A Xetra a világ egyik legstabilabb tőzsdei kereskedési rendszere, rendelkezésre állási mutatója 99,998 százalékos, és a folyamatos korszerűsítéseknek köszönhetően Európa leggyorsabb és legmodernebb elektronikus kereskedési rendszere: a megbízások teljes körű végrehajtási ideje (a megbízás elhelyezése, végrehajtása és viszszaigazolása) 35 milliszekundum, a leggyorsabb mért végrehajtási idő 4 milliszekundum. A Xetrához kapcsolódó első külföldi tőzsde a Wiener Börse volt 1999-ben, legutóbb, november 1-jén a Szófiai Értéktőzsde csatlakozott. (A BÉT már 2003-ban kapcsolódott.) Kétségkívül kiemelkedő siker az is, hogy a világ egyik leggyakrabban emlegetett tőzsdéje, a Shanghai Stock Exchange, amikor 2004-ben bevezette az új, elektronikus kereskedést, a Xetrára alapozva tette azt. A Deutsche Börse nem

Zwack Unicum Nyrt.

Zwack Unicum Nyrt.

Italgyártással és forgalmazással foglalkozik. A jelentős történelmi hagyományokkal rendelkező társaság, a rendszerváltást követő privatizáció után kezdte újra működését. A meghatározó tulajdonosok a Peter Zwack &Consorten AG (PZAG; 50%+1) és a szakmai befektető Selviac B.V. (Diageo; 26%). Jelenleg 28 országban van jelen a cég több mint 15-féle termékével, de továbbra is a belföldi égetett szeszesital értékesítés a meghatározó. Fő saját előállítású terméke az Unicum gyógynövény alapú gyomorkeserű, Magyarország legismertebb szeszesital márkája. A Társaság több világmárka (Johnnie Walker, Baileys, Smirnoff, Hennessy, Gordon s) exkluzív forgalmazásának jogával rendelkezik.

Tuti menü