Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalati kötvény kibocsátók képes leírás - Érték papír.tlap.hu
részletek »

Vállalati kötvény kibocsátók - Érték papír.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ertekpapir.tlap.hu » Vállalati kötvény kibocsátók
Keresés
Találatok száma - 4 db
AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe

AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe

Tudjuk, hogy akik felkeresnek bennünket azok életük egyik legjelentősebb döntéséhez kérnek segítséget tőlünk, ezért azon munkálkodunk, hogy szolgáltatásaink minden részletében megfeleljenek Ügyfeleink igényeinek. Ezért szeretnénk a pénzügyi világot a magunk eszközeivel nyíltabbá, mindenki számára elérhetővé és egyszerűbbé tenni azáltal, hogy szolgáltatásainkat, folyamatainkat, ügyfélkezelésünket leegyszerűsítjük, így segítve ügyfeleinket döntéseik meghozatalában.

CIB Bank Zrt.

CIB Bank Zrt.

A mai CIB Közép-európai Nemzetközi Bank Zrt. alapító elődje a Közép-európai Nemzetközi Bank Rt. (CIB), 1979. november 9-én jött létre Budapesten, mint dolláralapon működő devizabank. A bank részvénytulajdonosai - a Magyar Nemzeti Bank mellett - vezető európai és japán bankházak voltak. A CIB 20 millió dollár, teljes összegében befizetett alaptőkével kezdte meg tevékenységét, melyet országhatároktól függetlenül végzett, kizárólag üzleti megfontolások alapján.

Diákhitel Zrt.

Diákhitel Zrt.

A diákhitelezés rendszerét nemzetközi hitelrendszerek tanulmányozását követően, külföldi tanácsadók segítségével alakították ki. A Diákhitel Központot a hallgatói hitelrendszer működtetésére 2001. április 27-én hozták létre.

Raiffeisen Bank Zrt.

Raiffeisen Bank Zrt.

A magyar Raiffeisen Bank egyidős a hazai kétszintű bankrendszerrel. Az egyenletesen és meggyőző dinamikával növekedő bank mára a magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplőjévé vált. A bank eredményeit a hatékonyságot javítva, új termékeket bevezetve, a belső szervezetet folyamatosan megújítva éri el, mindvégig szem előtt tartva vállalati, önkormányzati és magánügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálását.

Tuti menü